T 013 – 5114550
SPOTREPAIR
RUITSCHADE
UITDEUKEN
AIRCO ONDERHOUD
<
>
Tijdens de reparatie ontvangt u van ons een vervangende auto. Alleen de benzinekosten zijn voor u. Ook regelen wij voor u de financiële afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij of uw assurantietussenpersoon. Wij werken samen met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen. Kijkt u maar eens op uw groene kaart! En is uw autoschade eenmaal hersteld, dan krijgt u nog eens 4 jaar FOCWA garantie op onze reparaties. En natuurlijk blijft uw merkgarantie geldig. De kwaliteit van de dienstverlening staat voor Autoschade Service Udenhout centraal. Uitgangspunt hierbij is de tevredenheid van onze klanten. En die is in de afgelopen jaren duidelijk aangetoond in de klanttevredenheidsenquetes die door het bedrijf gehouden worden.
Heeft u kleine beschadigingen aan uw auto?
Dan kunnen wij u van dienst zijn met onze uitstekende kwaliteiten in het 'uitdeuken zonder spuiten'. Uw deukje (zonder lakschade) kan op de plaats zelf hersteld worden zonder dat er gespoten hoeft te worden. Dit kost aanzienlijk minder tijd en dus minder geld.

Is uw bumper beschadigd? Wij kunnen ook kunstofreparaties uitvoeren aan uw bumper zodat er geen dure, nieuwe bumper opgezet hoeft te worden. Dit scheelt in de kosten het is beter voor het milieu aangezien er geen oude onderdelen weggegooid worden.
SCHADEHERSTEL
Uw voorruit is vaak het doelwit van steentjes. Is het sterretje in uw voorruit niet groter dan een euro, dan kunnen wij het voor u repareren. Het wordt door onze ruitenspecialist opgevuld met hars, waardoor het vervolgens niet meer verder kan scheuren. Het is nagenoeg onzichtbaar, zodat u er ook geen hinder van ondervindt tijdens het autorijden. De reparatie duurt ongeveer 30 minuten. U kunt het beste van te voren een afspraak maken.

Zit er een grote barst in uw voorruit? Dan kan het helaas niet meer gerepareerd worden en moet de ruit vervangen worden. Om de juiste ruit te bestellen, kunt u het beste even langskomen met de auto en uw autopapieren. Vervolgens maken we met u een afspraak voor de reparatie. Het vervangen van een autoruit duurt 1 dag.
Wellicht bent u al bekend met het uitdeuken zonder spuiten, ook wel "restylen" genoemd, desondanks geven we nog even een korte uitleg hierover. Uitdeuken zonder spuiten (restylen) is de nieuwe techniek voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van parkeer-, transport-, hagelschade en dergelijke. In principe wordt hiermee bedoeld: deukjes ter grootte van een 2 euro muntstuk, maar grotere deuken kunnen vaak ook succesvol hersteld worden. Met speciaal gereedschap en een speciale lamp wordt het deukje nauwkeurig terruggebracht in zijn oorspronkelijke vorm, zonder dat hierbij de lak wordt aangetast.
De kosten bedragen maar 75,00 euro ex BTW voor 1 deuk!
Een airco in de auto is tegenwoordig bijna net zo vanzelfsprekend als de cd-speler of het navigatiesysteem. Alleen hebben die geen onderhoud nodig en een airco wel. Laat de airco van uw auto minimaal keer per jaar controleren. Het koelmiddel dat in een airco zit, is schadelijk voor het milieu. Het is dus belangrijk dat u uw airco regelmatig na laat kijken op lekkages. Een lekkage kan een nadelig effect hebben op het milieu en de werking van uw airco.
Regelmatig onderhoud voorkomt ook dat u ineens voor
hoge reparatiekosten komt te staan.